Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederland boekt ongekende recordreeks en houdt positie vast

Laatste update:

De zege van Ajax tegen Lille OSC (3-0) had Nederland dinsdagavond al van de elfde naar de negende plek gebracht. Die positie werd vanavond succesvol verdedigd door de overwinning van PSV en het gelijkspel van AZ tegen Partizan Belgrado (2-2). Feyenoord verloor en leverde het land daarom geen punten op. Nederland staat negende met 31.350 punten, vlak voor belagers Oekraïne en Turkije.

België staat nog altijd stevig achtste en gaat die plek dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid niet meer afstaan. De Belgen beleefden een perfecte Europa League-avond door de overwinningen van Standard Luik en AA Gent. Oekraïne staat vlak achter Nederland; de Oost-Europeanen zagen Dinamo Kiev winnen, maar Oleksandriya verloor. Turkije kende een zeer teleurstellende avond: Besiktas, Trabzonspor en Medipol Basaksehir verloren hun wedstrijden.

Nederland leek al afgerekend te hebben met nummer twaalf Oostenrijk, maar het Alpenland deed uitstekende zaken in de eerste Europese speelronde en blijft op het vinkentouw zitten. Alle nog actieve Oostenrijkse ploegen (Red Bull Salzburg, LASK Linz en Wolfsberger AC) boekten een overwinning, waardoor het land in totaal 1,2 punt mocht bijschrijven.

De (gedeeltelijke) coëfficiëntenranglijst per 19 september:

8. België 34.700)
9. Nederland 31.350
10. Oekraïne 31.100
11. Turkije 30.600
12. Oostenrijk 29.725

Meer nieuws

Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
15
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
15
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
27
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties