Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederland kijkt naar Duitsland: 'Je moet leren van succesvol beleid'

Laatste update:

"Die opvolging van Blind past in de strategie van de KNVB. Deze aanpak is niet nieuw. Kijk maar naar het succes van onze Oosterburen", doelt Van Oostveen tegen Voetbal International op de rol van Joachim Löw bij Duitsland. Löw was twee jaar actief als assistent van Jürgen Klinsmann en werd vervolgens naar voren geschoven als eerste man. Met Löw aan het roer werd Duitsland wereldkampioen in Brazilië.

Van Oostveen zou ook wel met vier sterren op zijn borst willen lopen, zo geeft hij te kennen. "Je moet leren van landen waar een bepaald beleid succesvol is. Dat moet je vertalen naar je eigen kernwaarden. Duitsland heeft een tijd geleden met Löw iemand voor een heel lange termijn aangesteld. Dat vinden wij bij de KNVB ook belangrijk: die lange termijn. Dat verklaart ook de aanstelling van Danny Blind."

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
1
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
5
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties