Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederland krijgt op papier gunstige WK-poule met Qatar, Senegal en Ecuador

Laatste update:

Louis van Gaal zal in zijn nopjes zijn met de loting. De bondscoach van Oranje voorspelde dinsdag na de oefeninterland tegen Duitsland (1-1) al: "Ik denk dat het Qatar wordt, dat denk ik echt. Ik heb namelijk altijd geluk aan mijn kont hangen", aldus de bondscoach van Oranje, die vanwege een positieve coronatest niet welkom was bij de loting in Doha.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Nederland opent dus op maandag 21 november met een wedstrijd tegen Senegal. Vier dagen later, op vrijdag 25 november, neemt Oranje het op tegen Ecuador. Weer vier dagen later, op dinsdag 29 november, besluit de ploeg van Van Gaal de groepsfase tegen gastland Qatar. De exacte tijdstippen en de speelsteden van de groepswedstrijden worden op een later moment bekend.

Het wereldkampioenschap kent een klassieke indeling met acht groepen van vier teams. De nummers één en twee plaatsen zich voor de achtste finales, de overige twee deelnemers uit de poule zijn uitgeschakeld. Groepswinnaars verzekeren zich van een achtste finale tegen een runner-up uit een andere poule. De groepswedstrijden worden gespeeld van 21 november tot 2 december. Het toernooi wordt gespeeld in acht verschillende stadions in zeven speelsteden. De finale vindt op zondag 18 december plaats in het Lusail Stadium.

Groep A:

Qatar
Ecuador
Senegal
Nederland

21 november
13.00 uur: Qatar-Ecuador
Senegal-Nederland

25 november
Qatar-Senegal
Nederland-Ecuador

29 november
Nederland-Qatar
Ecuador-Senegal

Gaat Nederland zijn poule op het WK in Qatar winnen?

Meer nieuws

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
6
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
8
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
23
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
30
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties