Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederland lijkt geen optie voor PEC-goalgetter: 'Hij komt nu anders binnen'

Laatste update:

Volgens zaakwaarnemer Wessel Weezenberg is Veldwijk met zijn 'Engelse' salaris onbetaalbaar voor veel Nederlandse clubs. "Hij begint waarschijnlijk gewoon aan het seizoen bij Nottingham. Een verhuur is vrijwel uitgesloten omdat zijn contract nog maar een jaar doorloopt", vertelt hij aan Voetbal International.

Weezenberg wijst erop dat Nottingham een nieuwe trainer heeft, wat mogelijkheden biedt voor zijn cliënt. In de beginmaanden moet blijken of Veldwijk daadwerkelijk een serieuze kans krijgt bij the Tricky Trees. "Maar Lars komt na zo'n jaar in de Eredivisie natuurlijk wel anders binnen dan toen hij transfervrij overkwam van Excelsior, dat destijds in de Jupiler League speelde."

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na onhandige actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
20
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties