Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'

Laatste update:

Hans Kraay junior krijgt van presentator Milan van Dongen de vraag welke club hij bij Veerman vindt passen. "Als je kijkt naar zijn statistieken...", begint Kraay junior. "Hij heeft altijd de kritiek gekregen dat hij zo ongelooflijk goed aan de bal is, maar dat hij weinig ballen verovert. Maar de statistieken van Opta zeggen dat hij ongelooflijk veel ballen verovert, zonder te glijden en te tackelen."

"Dus dat doet hij heel erg goed, daar is hij beter in geworden. Alleen ik heb ook nog op m'n netvlies Arsenal-uit, waarin het een mega hoog Premier League-tempo was. Dus ik zit een klein beetje in een spagaat of hij nu al naar Arsenal, Manchester City, Manchester United of Liverpool moet gaan."

Been, die ook aan tafel zit, vraagt zich af of de Premier League überhaupt de meest ideale competitie voor Veerman is. "Ik zie hem meer naar het zonnetje gaan. Italië, Spanje... Niet vanwege de zon, maar ik denk dat dat meer bij zijn manier van spelen past. Hij krijgt de tijd en ruimte, creëert het voor zichzelf..."

Volgens Been ligt het tempo in een competitie als LaLiga iets lager dan in de Premier League. Dat kan mogelijk net het verschil maken voor Veerman.

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, zit ook aan tafel. Ook hij heeft wel een duidelijke mening over de toekomst van Veerman. "Ik denk dat het het beste is dat hij dat over een jaartje doet", zegt hij lachend.

De 25-jarige Veerman kwam 2,5 jaar geleden over van sc Heerenveen voor zes miljoen euro. Dat PSV winst op hem gaat maken is wel duidelijk: Transfermarkt schat zijn huidige transferwaarde op 32 miljoen euro.

PSV

Meer nieuws

AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
0
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
7
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1
Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney trouwen in het geheim en delen huwelijksfoto's
0
'Voormalig Feyenoorder stuurt tweelingbroer om te spelen bij Dinamo Bucharest'
10
'Ajax komt er niet uit met Chivu, maar komt dichter bij akkoord met Farioli'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties