Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlander in het oog van de orkaan: 'Ik moet nu mijn gelijk niet halen'

Laatste update:

Mechelen degradeerde vorig jaar, onder meer omdat directe concurrent AS Eupen in de laatste speelronde op bizarre wijze vier doelpunten maakte in de laatste twintig minuten tegen Excelsior Moeskroen. "Iedereen heeft toch ogen? Je kan je werk heel goed doen en dan toch degraderen door een mysterie", zo zei de trainer van de Belgische club toentertijd.

Van Wijk, inmiddels ontslagen bij Mechelen, reageert niet echt verrast op de recente ontwikkelingen. "Wat moet ik nu nog zeggen? Ik heb het destijds allemaal al gezegd, ik moet nu mijn gelijk niet halen", aldus de trainer tegenover Het Nieuwsblad. "Ze hebben me na mijn uitspraken en na mijn optreden bij Extra Time aan het kruis genageld, en misschien wel terecht, maar ik zeg nooit dingen waarover ik twijfel."

Het Nieuwsblad onthult donderdag dat zaakwaarnemer Dejan Veljkovic nog alles in staat stelde om te voorkomen dat Mechelen zou degraderen. Veljkovic, die vaak zaken deed voor Mechelen, schakelde de hulp van topscheidsrechter annex goede vriend Sébastien Delferière in. De makelaar regelde onder meer korting op de auto van Delferière en deed een donatie aan diens voetbalschool.

Ook ging Veljkovic op een eigenaardige wijze om met scheidsrechter Bart Vertenten. In aanloop naar de wedstrijd tussen Mechelen en Charleroi gingen de twee met elkaar uiteten. Opvallend is dat Vertenten tijdens het duel een goedkope strafschop gaf aan Mechelen, destijds nog steeds onder leiding van Van Wijk. Mats Rits zorgde er echter voor dat de wedstrijd eindigde in 1-1.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties