Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlander is op de weg terug: 'Op dit moment wil ik hier blijven'

Laatste update:

"Op dit moment wil ik bij Dynamo blijven. Ik houd van Moskou en de club past ook bij mij. Daarom wil ik voor Dynamo spelen. Ik voel dat ik nog niet op honderd procent zit, maar hoe meer wedstrijden ik speel, hoe beter ik mij ga voelen. Ik ben blij dat ik weer voor het eerste elftal speel", aldus de verdediger in een interview met R-Sport.

De manier van spelen in de tweede afdeling, de Football National League (FNL), is Büttner inmiddels duidelijk geworden: "Ik heb daar één wedstrijd voor nodig gehad. Het is moeilijk voetballen in deze competitie, omdat je tegen teams speelt die met elf man verdedigen en soms aanvallen. Dynamo probeert te voetballen, terwijl Khimki niet eens wíl voetballen. Het is jammer dat we niet hebben kunnen winnen."

Trainer Yuri Kalitvintsev sluit niet uit dat de voormalig speler van Manchester United, Anderlecht en Vitesse vaker in actie gaat komen voor de huidige koploper van de FNL: "Zijn conditie laat hem nu toe om wedstrijden te spelen. We hebben een heel arsenaal aan voetballers dat eigenlijk in de basis hoort en Büttner hoort daarbij. Maar hoeveel hij gaat spelen, dat hangt af van de manier waarop hij traint en speelt", aldus de Rus. Büttner heeft bij Dynamo nog een contract dat tot de zomer van 2017 doorloopt.

-
Denk jij dat Alexander Büttner in januari bij Dynamo Moskou vertrekt?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties