Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlander keek ogen uit bij 12-0 nederlaag: 'Het is een nachtmerrie'

Laatste update:

Hans Mulder, die in Nederland onder meer speelde voor RKC Waalwijk, Willem II en NEC, streek nog maar kort geleden neer bij de club uit LaLiga 2. Hij heeft inmiddels echter alweer genoeg gezien: "Achteraf valt alles op z'n plaats. Een ploeggenoot heeft WhatsAppjes en andere berichten gezien waaruit duidelijk blijkt welke spelers er omgekocht zijn. Meteen na de wedstrijd stormde hij de kleedkamer binnen en noemde hij die namen", vertelt hij duidelijk geëmotioneerd aan de NOS.

"Toen is er chaos ontstaan in de kleedkamer. Het liep zelfs uit op een vechtpartij. Het was te gek voor woorden. Ik heb meteen mijn zaakwaarnemer gebeld om te zeggen dat ik weg wilde", gaat hij verder. Bij Mulder begon er twee weken geleden al een belletje te rinkelen: "De tegenstanders riepen al: 'Loop nou niet zo snel, je weet toch wat de bedoeling is? Het moet 4-1 worden.'" Hij praatte er vervolgens met ploeggenoten over, maar zocht er verder niet veel achter tot de ruime nederlaag tegen Barça B: "Een nachtmerrie, dat is het."

Denk jij dat Hans Mulder van toegevoegde waarde is voor een club uit de Jupiler League?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties