Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlander klopt op de deur bij Man United: 'Karakter is erg belangrijk'

Laatste update:

Een zware knieblessure hield Chong tien maanden aan de kant na zijn komst van Feyenoord, maar de jeugdinternational heeft de draad inmiddels weer volledig opgepakt. Vorige maand scoorde hij in zijn eerste wedstrijd voor de Onder-23 ploeg tegen Tottenham Hotspur. "Het is natuurlijk goed om voor de reserves te spelen, zeker aangezien ik net terug ben van een blessure", vertelt de jongeling in gesprek met MUTV.

"Het is prettig geweest om een aantal wedstrijden te spelen voor de Onder-23 ploeg, maar ik vind het ook nog altijd goed om voor de Onder-18 ploeg te spelen", vervolgt Chong. De op Curaçao geboren aanvaller geeft aan het zwaar gehad te hebben tijdens zijn blessure. "Je mist het voetbal wanneer je geblesseerd bent. Ik ben gewoon blij om terug te zijn en geniet ervan om op het veld te staan."

Chong geeft aan goed geholpen te zijn door teamgenoten, trainers en familie. "Ik wil nu wedstrijden blijven spelen, hopelijk voor de Onder-23 ploeg. De Onder-18 ploeg doet het momenteel echter goed, ze staan eerste, dus als ze me nodig hebben, dan zal ik er staan. Iedereen bij de club helpt me, zo zit de club nu eenmaal in elkaar, en het feit dat mijn familie in de buurt is, maakt het gemakkelijker. Karakter is erg belangrijk en ik moet gewoon hard blijven werken. Ik bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd."

Zie jij Tahith Chong doorbreken bij Manchester United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties