Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlander ontving complimenten van Buffon: 'Misschien uit vriendelijkheid'

Laatste update:

"Hij domineert niet het hele zestienmetergebied, maar hij staat altijd goed. Altijd", zegt hij in gesprek met de NOS over de Italiaanse vedette. "Je ziet ook dat hij op ervaring speelt. Hij heeft elke situatie al eens meegemaakt, dus kan daar gemakkelijk op anticiperen. Ik ken buiten Thibaut Courtois (Chelsea, red.) en Manuel Neuer (Bayern München, red.) geen doelman die elke wedstrijd op zo'n constant niveau speelt", aldus Westerveld, die ook nog wel wat aan te merken heeft op Buffon. "Alleen zijn voetballende kwaliteiten zijn minder. Ik kan een bal verder gooien dan dat hij hem schiet. Hij is nooit goed geweest aan de bal. Dat is ook helemaal niet nodig bij Juventus."

Westerveld stond aan het begin van deze eeuw onder contract bij Real Sociedad en trof in 2004 Juventus in de groepsfase van de Champions League. De zesvoudig Oranje-international slaagde er mede dankzij landgenoot Edgar Davids, die op dat moment voor de Oude Dame speelde, in het shirt van Buffon te bemachtigen. "Ik was met Edgar aan het praten, toen Buffon erbij kwam", legt de oud-keeper uit. "Hij kende mij nog uit mijn tijd bij Liverpool. Het was een blijk van waardering van beide kanten. Ik zei dat ik hem fantastisch vond en hij zei, misschien uit vriendelijkheid, hetzelfde over mij. Ik zei ook dat hij vooral zo door moest gaan en dat advies heeft-ie goed opgevolgd."

Wie vind jij de beste doelman ter wereld op dit moment?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties