Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlanders scoren bij glansrol Thauvin, spektakel voor Advocaat

Laatste update:

Newcastle United - Northampton 4-1
Steve McClaren heeft zijn eerste overwinning als manager van Newcastle United te pakken. Dat heeft de ex-coach van onder meer FC Twente met name te danken aan nieuweling Thauvin. De van Olympique Marseille overgenomen aanvallende middenvelder gaf met het openingsdoelpunt en drie assists een fantastisch visitekaartje af op St James' Park. Na zijn goal gaf hij de bal twee keer af aan een Nederlander: Siem de Jong werkte de 2-0 binnen en Daryl Janmaat gleed raak voor de 3-1. Tussendoor had Marc Richards van elf meter voor de 2-1 gezorgd. Mike Williamson maakte met zijn hoofd, opnieuw op aangeven van Thauvin, de laatste treffer van de wedstrijd (4-1).

Preston North End - Watford 1-0
Voor Watford is het avontuur in de Capital One Cup tot een snel einde gekomen. De legendarische club Preston North End, dat vorig seizoen promoveerde naar de Championship, schakelde the Hornets uit. Marnick Vermijl, die in het seizoen 2013/14 nog bij NEC speelde, maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij Watford stond Chelsea-huurling Nathan Aké in de basis, Steven Berghuis viel na een uur in. Zij konden dus geen potten breken.

Sunderland - Exeter 6-3
Voor Dick Advocaat en Sunderland is het seizoen nog niet om over naar huis te schrijven. In het tweede bekertoernooi boekte Advocaat in ieder geval de eerste zege van het jaar, door af te rekenen met Exeter City. Die club is actief in de League Two, het vierde niveau. Het werd een knaller van een wedstrijd: na een ruststand van 3-3 werd het uiteindelijk 6-3. Jermain Defoe was met een hattrick de grote man bij de ploeg van Advocaat. Jack Rodwell maakte er twee, Duncan Watmore tekende voor de laatste treffer.

Swansea City - York City 3-0
Ook bij de wedstrijd tussen Swansea City en York City was sprake van Nederlandse inbreng. Emnes kwam binnen de lijnen en de aanvaller tekende vlak voor tijd voor de 3-0, door uit een lastige hoek binnen te schieten. Veel eerder in de wedstrijd, al tachtig tellen na het eerste fluitsignaal, was Swansea City via Nathan Dyer op 1-0 gekomen. Twintig minuten na rust had Matt Grimes voor 2-0 gezorgd.

-

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties