Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlanders zijn niet te stoppen in Stade de France: Toulouse verovert beker

Laatste update:

Toulouse kende een absolute droomstart. In de vierde minuut schilderde Van den Boomen een hoekschop op het hoofd van Logan Costa, die feilloos raak kopte: 0-1. De wedstrijd was amper tien minuten oud toen Toulouse op 0-2 kwam en ook dit keer speelde Van den Boomen een belangrijke rol. Zijn vrije trap kwam uiteindelijk bij de tweede paal terecht bij Spierings, die uitstekend voorgaf en Costa de kans bood om zijn tweede van de avond binnen te koppen. Desondanks kreeg Nantes ogenblikken later een goede mogelijkheid om terug in de wedstrijd te komen. De ongedekte Mostafa Mohamed zag zijn schot richting de linkerhoek echter op het laatste moment onschadelijk worden gemaakt door een verdediger.

Het bleek een dure misser te zijn, want de eerstvolgende grote kans ging er aan de andere kant wel in. Gabriel Suazo had een schitterende pass met buitenkant rechts in huis op Dallinga, die koel bleef en Alban Lafont met een subtiel stiftje kansloos liet: 0-3. De droomavond van Toulouse werd na iets meer dan een half uur spelen nóg mooier. Farès Chaïbi zag zijn schot nog gekeerd worden door Lafont, die de bal niet goedweggewerkte en moest toezien hoe Dallinga simpel gebruik maakte van het cadeautje: 0-4.

Het eerste gevaar na rust kwam van Van den Boomen, die zijn voorzet via de handen van Lafont tegen de lat zag belanden. Aan de andere kant deed Andy Delort bijna iets aan de achterstand, ware het niet dat zijn kopbal net over vloog. 25 minuten voor tijd kreeg Dallinga zijn applauswissel. Vanaf de bank zag hij dat Nantes een kwartier voor tijd een strafschop kreeg na een overtreding van Rasmus Nicolaisen. Ludovic Blas liet Toulouse-goalie Kjetil Haug vervolgens kansloos: 1-4. Een comeback zat er echter nooit in en tien minuten voor tijd maakte Toulouse zelfs de vijfde van avond. Een vrije trap van Van den Boomen kon niet goed worden weggewerkt en daar maakte Aboukhlal met een heerlijke poeier vanaf randje zestien dankbaar gebruik van: 1-5.

Coupe de France
Nantes
1 - 5
Toulouse

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties