Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlands elftal kent eerste oefentegenstander van 2020

Laatste update:

Plaats van handeling wordt de Johan Cruijff ArenA. De voetbalbond maakte onlangs bekend dat het Nederlands elftal alle resterende interlands in eigen land in het stadion in Amsterdam af zal werken. Dit gegeven leidde weer tot enige ontevredenheid bij PSV, dat erop had gerekend Oranje ook in het Philips Stadion te mogen ontvangen.

Het treffen tussen Nederland en Spanje is vooralsnog de enige oefeninterland die dit jaar voor Oranje gepland staat, al is er op 7 of 8 oktober nog ruimte voor een tweede oefenwedstrijd. Hier heeft de KNVB echter nog geen tegenstander voor weten te vinden. Verder staan er al een aantal wedstrijden in de Nations League op de agenda. De equipe van bondscoach Ronald Koeman begint het interlandjaar op 4 september met een thuiswedstrijd tegen Polen.

Drie dagen later, op 7 september, is ook Italië in Amsterdam de tegenstander in de Nations League. Vervolgens wordt er op 14 oktober voor de Nations League in het Giuseppe Meazza gespeeld tegen Italië. Een thuiswedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina en een bezoek aan Polen op 15 en 18 november zijn vooralsnog de laatste twee duels die Oranje dit jaar af zal werken.

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
10
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties