Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar

Laatste update:

Kluivert beschikte in Dordrecht over een verbintenis tot juni 2025, maar die wordt voor circa 200.000 euro afgekocht door de Portugese nummer negen van afgelopen seizoen.

Volgens de berichtgeving van het dagblad moet de zaakwaarnemer van Kluivert, José Fortes Rodriguez, alleen nog de afspraken en details op papier zetten, waarna de verdediger naar Lissabon zal afreizen om definitief te tekenen. Naar verluidt zet hij begin juli zijn krabbel.

De stopper kwam afgelopen seizoen tot twintig optredens in de Keuken Kampioen Divisie en hij kwam in totaal tot iets meer dan 1400 minuten. Door een zware enkelblessure kon Kluivert in de eerste seizoenshelft nauwelijks in actie komen, maar na de winterstop maakte hij in bijna iedere wedstrijd de negentig minuten vol.

Kluivert komt uit de jeugdopleiding van FC Utrecht en hij kwam in totaal tot veertien Eredivisie-wedstrijden in de hoofdmacht van de Domstedelingen. Begin vorig seizoen maakte hij de transfervrije overstap naar FC Dordrecht.

Casa Pia eindigde in het seizoen 2021/22 op de tweede plek in de Liga Portugal 2, waarmee promotie naar het hoogste niveau werd afgedwongen. In het eerste seizoen eindigde de club uit de hoofdstad op een verdienstelijke tiende plek, terwijl afgelopen voetbaljaargang plek twaalf de eindklassering was.

Bij Casa Pia lijkt Kluivert de concurrentiestrijd met zeker vier verdedigers aan te moeten gaan, al zijn de huidige centrumverdedigers, Nermin Zolotic, Tchamba, João Nunes en Fernando Varela, op meerdere plekken inzetbaar.

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Engeland - Slowakije
2
Misehouy neemt afscheid van Ajax: 'Moeilijke beslissingen horen bij het leven'
2
Sparta Rotterdam lijkt Mike Eerdhuijzen voor miljoenenbedrag kwijt te raken
0
Julián Carranza rondt overstap af en is officieel speler van Feyenoord
24
Chelsea bereikt akkoord en betaalt 35 miljoen euro om middenvelder los te weken
6
Oostenrijkse voetbalbond komt met slecht nieuws over Gernot Trauner
3

Meer sportnieuws

Reacties