Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlands record Seedorf, Messi maakt meeste goals in één seizoen

Laatste update:

De Argentijn benutte in minuut 11 en minuut 41 een strafschop in Camp Nou. Het waren goals nummer 50 en 51 in de Champions League voor hem: met de eerste kwam hij op gelijke hoogte met Filippo Inzaghi en met de tweede op gelijke hoogte met Thierry Henry. De volgende die Messi nu kan gaan achterhalen is Andriy Shevchenko, die erin slaagde 59 doelpunten te maken in het miljoenenbal.

Met zijn eerste strafschop in Barcelona voerde Messi dinsdag bovendien zijn seizoenstotaal op tot dertien. Niet eerder sinds de oprichting van de Champions League slaagde iemand erin zo vaak te scoren. Met strafschop nummer twee kwam El Pulga op veertien en dat zijn er net zoveel als José Altafini er in het seizoen 1962/63 maakte voor AC Milan, toen de competitie nog Europa Cup I heette.

Ook Clarence Seedorf verdween dinsdagavond in de recordboeken. De middenvelder, die zondag 36 jaar werd, speelde tegen Barcelona alweer zijn 46ste wedstrijd in de knock-outfase van de Champions League. Dat is er één meer dan Edwin van der Sar er ooit speelde, dus is Seedorf vanaf heden de recordhouder qua aantal wedstrijden na de groepsfase. Voor de viervoudig winnaar van de prijs was het duel van dinsdag zijn 125ste wedstrijd in de competitie.

Bekijk hier de samenvatting van Barcelona - AC Milan:


-
Lionel Messi stoot binnen drie jaar Raúl van de troon als topscorer aller tijden

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
37
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties