Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend

Laatste update:

De tweede helft van Girona - Barcelona was zo'n tien minuten bezig, toen onder in beeld de volgende tekst kwam te staan op Ziggo Sport: "Vandaag zijn we om acht uur twee minuten stil. We herdenken daarmee alle oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog uit het toenmalige Koninkrijk der Nederlanden, de slachtoffers die vielen tijdens de koloniale oorlog in Indonesië, en de slachtoffers die daarna vielen tijdens oorlogs- en vredesoperaties waarbij Nederland betrokken was. Wij zullen onze reguliere programmering hiervoor om 19:55u onderbreken."

Barcelona stond op dat moment met 1-2 voor. Niet veel later werd er overgeschakeld naar de studio, waar presentator John van Vliet nogmaals aankondigde dat er tijdelijk overgeschakeld zou worden naar de Dam.

Een minuut of tien later werd de uitzending van Ziggo Sport weer hervat. "Dat was de Dodenherdenking vanaf de Dam in Amsterdam. Hier gaat het, en dat voelt een beetje raar, toch verder met live voetbal, en keren we terug naar het duel tussen Girona en Barcelona", aldus Van Vliet.

Vervolgens werd eerst nog kort getoond wat er tijdens de onderbreking was gebeurd in Girona: twee doelpunten voor de thuisploeg, waardoor Girona plots met 3-2 aan de leiding ging. Daarna werd er weer live verbinding gemaakt met de wedstrijd en commentator Sierd de Vos.

Op X zijn er verschillende kijkers die klagen, omdat ze twee doelpunten hebben moeten missen vanwege de beelden van de Nationale Dodenherdenking die Ziggo Sport uitzond. "Ziggo, waar ben je mee bezig man, laat me m'n voetbal kijken", schrijft iemand. "Dank je #Ziggo voor de dodenherdenking op alle sportkanalen. 2 doelpunten gemist", zegt een ander.

Toch kan de zender ook op complimenten rekenen op hetzelfde sociale medium. Zo schrijft iemand: "Netjes dat ze op Ziggo Sport er even uitgaan voor de dodenherdenking."

Girona won het duel uiteindelijk overigens met 4-2, waardoor het zeker is van Champions League-voetbal. Door het puntenverlies van Barcelona verzekerde Real Madrid zich bovendien van de 36ste landstitel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
9
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties