Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

''Nederlandse Lukaku' kan met prachtige statistieken naar Chelsea en Atlético'

Laatste update:

Sankoh wordt beschouwd als het grootste talent uit de jeugdacademie van Stoke, dat in 2018 degradeerde uit de Premier League en dit seizoen op de zeventiende plek staat in de Championship. Sankoh, die nog niet gedebuteerd is op het hoogste niveau, imponeerde dit seizoen in de Onder-18 van Stoke met negen doelpunten en evenzoveel assists. De spits werd door Stoke in 2018 weggekaapt uit de jeugdopleiding van Sparta. Ook zijn broer Abdul maakte destijds de overstap van Rotterdam naar Engeland.

In 2019 won Sankoh met het Nederlands elftal het Europees kampioenschap voor spelers onder zeventien jaar. Het talent van Stoke City zat gedurende dat toernooi echter meestal op de bank achter de Ajax-spitsen Sontje Hansen en Brian Brobbey. Zodoende kwam Sankoh, die vanwege zijn roots ook kan kiezen voor een interlandloopbaan voor Sierra Leone, slechts tot één basisplaats en één invalbeurt op het jeugd-EK, waarin hij niet wist te scoren.

Mocht Sankoh naar Chelsea verkassen, dan komt hij in Londen meer jeugdige aanwinsten tegen. The Blues werkten de afgelopen maanden namelijk hard aan het binnenhalen van nieuw buitenlands talent. Zo slaagden de Engelsen er in maart in om Juventus en Internazionale af te troeven in de strijd om de zestienjarige Finse aanvaller Jimi Tauriainen van HJK Helsinki. Verder lijfde Chelsea de zeventienjarige Finse doelman Lucas Bergstrom in van TPS, terwijl de zeventienjarige Noorse aanvaller Bryan Fiabema van Trömsö overkwam.

Waar kan Mohamed Sankoh het best zijn carrière voortzetten?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
9
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties