Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlandse topclub aast op Hines-Ike: 'Ze hebben hem bekeken'

Laatste update:

"Brendan zou er niet voor terugdeinzen om in de zomer een nieuwe stap in zijn loopbaan te zetten. We hebben gesproken met een Nederlandse club en zij hebben Brendan ook bekeken. We hebben ze daarna geïnformeerd over wat er verder allemaal speelt", legt Daniel Rönnberg, die bevestigt dat het om een Nederlandse topclub gaat, uit aan Nerikes Allehanda.

In een reactie aan Fotbollskanalen geeft technisch directeur Magnus Sköldmark van Örebro aan dat er inderdaad iets speelt, maar houdt hij wel en slag om de arm: "Het is alleen speculatie en geruchten en niets waar ik nu op in wil gaan. Hij is een van de meest getalenteerde centrale verdedigers in de Allsvenskan en hij doet het nu weer goed. Er is interesse van andere clubs, maar we hebben het ook over Rönnbergs baan. Ik richt me op ÖSK en dan zullen we wel zien wat er gebeurt in de zomer."

Hines-Ike, die in januari 2016 transfervrij van South Florida Bulls naar Zweden kwam en tot nu toe 64 wedstrijden voor Örebro speelde, lijkt in ieder geval wel wat te voelen voor een overstap naar de Eredivisie: "Ik weet er wel wat van, maar ik heb mijn zaakwaarnemer gevraagd om het niet te vaak met mij te bespreken. Ik sta nog twee jaar onder contract bij ÖSK (tot december 2019, red.) en het is beter dat ik me daar op concentreer."

"Maar het is fantastisch dat een buitenlandse club hiernaartoe komt om mij te bekijken. Ik hoop dat ik voorlopig in Europa kan spelen. Het doel is om zoveel progressie te boeken dat ik door kan naar een competitie als die van Nederland, België of Denemarken, of naar een van de Zweedse topclubs. Op dit moment in mijn carrière lijkt de Major League Soccer mij geen goed idee, dat is wellicht iets voor later."

Denk jij dat Brendan Hines-Ike een versterking zou zijn voor de Nederlandse top?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties