Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse topclubs gewaarschuwd: 'Als ze hem niet halen, liggen ze te slapen'

Laatste update:

"Een speler waar ik zelf heel erg fan van ben, is Simon Olsson", zegt Van Beek tegenover FCUpdate. "Hij is een middenvelder die je bijna altijd kunt inspelen. Hij is bijna niet van de bal te krijgen. Ik heb tegen veel goede middenvelders gespeeld, maar als Olsson in zichzelf gelooft, kan hij zeker een volgende stap maken."

Van Beek kijkt er niet vreemd van op, indien Olsson komende zomer al een fraaie transfer maakt. "Hij speelt natuurlijk nu pas anderhalf jaar bij Heerenveen. In het begin heeft hij wel moeten wennen, maar als de Nederlandse topclubs hem na dit seizoen niet halen, dan hebben ze wel liggen slapen."

Ook voor ploeggenoot Sahraoui heeft Van Beek mooie woorden over. "Iedereen praat natuurlijk over hem. Hij kan zeker ook een stap omhoog maken, maar hij moet misschien nog wel wat aan zijn verdedigende kwaliteiten werken. Als je hem de bal geeft, dan kan hij er altijd wel iets moois en goed mee doen."

Van Beek vindt de complimenten die de Noorse aanvaller in de media oogst dan ook terecht. "Hij liet het ook zien tegen Ajax (4-1 verlies, red.). Toen liep hij spelers voorbij alsof het niks is. Dat doet hij ook bij ons op de training. Het enige wat soms nog ontbreekt is het rendement. Bij grotere clubs krijg je natuurlijk meer kansen en speel je met betere spelers, waardoor hij misschien ook beter rendeert."

Sahraoui maakte begin dit kalenderjaar de overstap van Valerenga naar Heerenveen en kwam bij de Friezen tot nog toe tot dertig officiële duels, waarin hij goed was voor vijf goals en zeven assists. Rafael van der Vaart durfde het bij Studio Voetbal zelfs aan om de linksbuiten te vergelijken met voormalig Real Madrid-aanvaller Isco, die momenteel indruk maakt bij Real Betis.

Kenneth Perez liet eind augustus eveneens weten diep onder de indruk te zijn geraakt van Sahraoui in het verloren Eredivisie-duel met Sparta (1-3). De analist van ESPN stelde toen dat Feyenoord, AZ of FC Twente clubs zijn waar Sahraoui uitstekend zou passen.

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
20
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties