Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nederlandse topclubs zitten buiten De Jong verlegen om spitsen als hij'

Laatste update:

Janssen heeft zich dan ook uitstekend aangepast aan het hogere niveau en volgens Fred Grim, die de goalgetter als trainer van Almere City meemaakte, heeft Janssen de scepsis van begin dit seizoen overwonnen. "Door gewoon te blijven doen wat hij altijd doet. Hard werken. Hij scoorde zelf dan niet, maar de spelers om hem heen hadden wel degelijk wat aan hem", vertelt Grim aan het Algemeen Dagblad.

Michael Mols bekeek Janssen afgelopen seizoen als scout van FC Utrecht. De oud-spits kan zich vinden in de opmerking dat Utrecht-topscorer Sébastian Haller momenteel nog wat verder is dan Janssen. "Maar voor de rest zitten Nederlandse topclubs buiten Luuk de Jong verlegen om spitsen als Janssen. In vergelijking met Michiel Kramer heeft hij echt wat extra's", doelt voormalig Feyenoorder Mols op de huidige aanvaller van de Rotterdammers.

Denk je dat Vincent Janssen lang bij AZ blijft?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
13
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
30
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
9
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties