Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlandse verdedigers leveren miljoenen op: 'Er zit geen Jaap Stam bij'

Laatste update:

"Hoe dit kan? Goede vraag", zegt Jansen desgevraagd in gesprek met de Volkskrant. "Er zit nog geen Jaap Stam bij." De makelaar kan echter wel begrijpen dat AS Monaco naar verluidt vijftien miljoen euro op tafel legde om Kongolo van Feyenoord naar Frankrijk te halen. "Ze zochten een opvolger voor linksback Benjamin Mendy, die vermoedelijk naar Manchester City vertrekt."

Jansen geeft aan dat Kongolo en de 22-jarige Mendy dezelfde speelstijl hanteren en dat trainer Leonardo Jardim graag op dezelfde voet verder zou gaan bij de Franse landskampioen. "Mendy is een speler die telkens opkomt langs de zijlijn. Dat deed Kongolo ook bij Feyenoord. Hij past perfect in de Franse competitie. Maar hij moet het allemaal nog bewijzen", aldus Jansen.

Kongolo is echter niet de enige die het nog moet bewijzen, stelt de makelaar. Ook Van Dijk en De Vrij, die in de belangstelling staan bij topclubs zoals Internazionale, Juventus, Chelsea en Liverpool, moeten nog beter worden om de stap naar de absolute top te maken. "Van Dijk staat op de nominatie om records te breken, maar hij speelt nu nog gewoon bij Southampton. De Vrij en Wesley Hoedt vormen geregeld het centrale duo bij Lazio, maar ze zijn niet de belangrijkste spelers van het elftal."

Wie is de beste Nederlandse verdediger die deze zomer transfereerde?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
7
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
133

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties