Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nee, ik ben niet de beste Fransman, dat zijn nog steeds Pogba en Griezmann'

Laatste update:

"Sinds het begin van het toernooi voel ik me geweldig", vertelt hij op de officiële website van de UEFA. "Ik speel met zelfvertrouwen en daardoor lukt het me om goede prestaties neer te zetten. Eerlijk gezegd is die goal tegen Roemenië het meest blijven hangen, een paar maanden geleden was het nog niet eens zeker dat ik erbij zou zijn op dit toernooi. Ik heb keihard gewerkt en een goed seizoen gedraaid bij mijn club, ondanks dat ik er twee maanden uit lag met een blessure. Daarom kwamen die emoties ook naar boven na dat doelpunt."

Veel mensen noemen Payet de beste speler van Frankrijk, maar de 29-jarige middenvelder ziet dat zelf anders: "Nee, dat ben ik niet. Mensen zullen het nog steeds hebben over Paul Pogba en Antoine Griezmann. We zagen ze al aan het werk in de wedstrijd tegen Zwitserland en zij zijn degenen waar iedereen rekening mee moet houden. We hebben die twee spelers nodig. Zij kunnen ons ver het toernooi in leiden."

Vind jij dat Dimitri Payet momenteel de beste speler van 'Les Bleus' is?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
1
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties