Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Negende operatie noodzakelijk voor grote pechvogel van Arsenal

Laatste update:

Cazorla hoopte op korte termijn zijn rentree te maken, maar hij en Arsenal zullen nog meer geduld moeten opbrengen. Ondanks de zoveelste tegenvaller, houdt de 78-voudig international de moed erin. "Vanwege een pijnlijke pees heb ik opnieuw een operatie moeten ondergaan. Ik zal mijn comeback opnieuw moeten uitstellen, maar ik verlies de moed niet. Ik behoud mijn enthousiasme en motivatie om terug te keren in de grootste passie die ik heb, het voetbal'', aldus Cazorla op Twitter.

De ex-speler van onder meer Villarreal en Málaga onderging al zoveel operaties aan zijn achillespees, dat de doktoren een stuk huid van zijn arm op de plek van zijn achillespees hebben moeten plaatsen. Wanneer Cazorla zijn rentree kan maken, is niet bekend. Zijn contract bij the Gunners loopt na dit seizoen af.

Denk jij dat Santi Cazorla ooit nog terugkeert op zijn oude niveau?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
20
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
29
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties