Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Negende wissel aanstaande bij krankzinnig Palermo: 'Ik ben ontslagen'

Laatste update:

"Ik kan bevestigen dat ik ontslagen ben", laat een teleurgestelde Novellino optekenen in de Italiaanse media. "Ik kan alleen zeggen dat ik zeer teleurgesteld en verdrietig ben. Bedankt aan de jongens, de fans en de directeuren", sipt Novellino.

Palermo begon het seizoen met Giuseppe Iachini als coach, maar na twaalf speelronden werd hij ontslagen en vervangen door Ballardini. Hij hield het zes speelronden vol en vervolgens stonden Fabio Viviani, Giovanni Bosi, Giovanni Tedesco en opnieuw Bosi voor de groep. Dit waren tijdelijke oplossingen, voordat Zamparini besloot om Iachini nog maar eens een kans te geven. De voorzitter en de coach kregen echter al snel ruzie met elkaar, omdat Zamparini het niet eens was met de tactiek die Iachini koos. De oefenmeester werd dus al na twee wedstrijden weer weggestuurd, vervolgens mocht Novellino het weer proberen en nu lijkt Ballardini dus weer terug te keren.

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties