Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Negredo treedt vlak voor tijd op als verlosser van kwakkelend Besiktas

Laatste update:

Met Ryan Babel in de basis en Jeremain Lens op de bank begon de wedstrijd uitstekend voor Besiktas. Al na zeven minuten prikte Cenk Tosun zijn vierde treffer van het seizoen binnen, nadat Oguzhan Özyakup de spits aanspeelde na een fraaie schijnbeweging. Alanyaspor kwam echter op gelijke hoogte: een fraaie uithaal van verdediger Wellington van buiten het strafschopgebied was keeper Fabricio te machtig.

In de tweede helft was Besiktas de betere partij, zonder echt te domineren. Talisca probeerde het met een kopbal op aangeven van Ricardo Quaresma en later voorkwam Wellington een treffer van Talisca ternauwernood. Een venijnige uithaal van Babel werd door keeper Haydar Yilmaz over de lat getikt. Enkele minuten voor tijd volgde toch de verlossing voor Besiktas, want Negredo rondde af na een voorzet van Adriano.

-
Wordt Besiktas opnieuw kampioen van Turkije?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties