Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nemanja Gudelj krijgt concurrentie van man met tien jaar Chelsea-ervaring

Laatste update:

Tianjin TEDA wordt pas de derde werkgever in de loopbaan van Mikel, die zijn carrière in Europa bij het Noorse Lyn begon en sinds 2006 op de loonlijst van Chelsea stond. In zijn voorgaande negen seizoenen haalde de Nigeriaans international slechts één keer niet minimaal dertig optredens per voetbaljaargang, maar dit seizoen kwam hij absoluut niet in de plannen van Antonio Conte voor.

Mikel deed niet één minuut mee en twee maanden geleden werd al duidelijk dat Chelsea zijn aflopende contract niet zou verlengen. Als blijk van waardering mocht de Nigeriaan deze maand transfervrij vertrekken. Ondanks Europese interesse van clubs als Valencia en Olympique Marseille kiest Mikel ervoor om naar China te gaan, waar hij wekelijks een bedrag van liefst 165.000 euro gaat opstrijken.

Zó, John Obi Mikel gaat als collega van Nemanja Gudelj 23.500 euro per dag verdienen. #donedeal #tianjin #teda #chelsea #premierleague

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
230
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
35
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
16
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties