Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neres: 'Een beter idee: we nemen ze mee naar een heel duur restaurant'

Laatste update:

Neres kijkt uit naar uit om met de Brazilianen samen te spelen in het shirt van Ajax. "Dat zou het makkelijker maken, omdat we elkaar al goed begrijpen. We hebben op dit moment al een enorm sterke voorhoede, maar ik denk dat we nog veel sterker worden. Ik denk dat we elkaar kunnen helpen en tot grote hoogtes kunnen stuwen", zegt de 23-jarige aanvaller. Met Danilo Pereira da Silva speelt er momenteel al een landgenoot van Neres bij Ajax. "Of Danilo en ik die jongens mee gaan nemen naar ons favoriete Braziliaanse restaurant in Amsterdam? Ik heb een beter idee: we nemen ze mee naar een heel duur restaurant. Dan moeten zij voor de oudjes betalen."

"Giovanni heeft hetzelfde management, dus hem heb ik een aantal keer gesproken. Ook met Antony is er contact geweest. Ik heb hem wat dingen verteld over de club. Ik kende hem al van São Paulo en ben er trots op dat hij ook daarvan vandaan komt. Het zegt wat over de goede opleiding van São Paulo. Ik ben blij dat hij komt en denk dat dit een goede stap is in zijn ontwikkeling. Ik weet zeker dat hij het heel goed gaat doen", gaat Neres verder. Hij beaamt dat Antony een 'concurrent' voor hem is, maar denkt dat het 'nog beter' is als ze samenspelen.

"Hij is ook een ander type speler. Hij komt meer in de bal, terwijl ik meer de diepte zoek. Ik denk dat we elkaar goed kunnen aanvoelen én versterken", benadrukt Neres. Hij denkt dat Ajax mede door de komst van Antony en Giovanni steeds bekender wordt in Brazilië. "Ze zonden al wat wedstrijden uit: mede door ons succesvolle vorige seizoen keken er al meer mensen naar Ajax. Met 4 Brazilianen zullen we nog wel wat meer zichtbaar worden, denk ik."

Tegenover de komst van Antony en Giovanni staat komende zomer het vertrek van Hakim Ziyech bij Ajax. In februari verzekerde Chelsea zich al van de komst van de aanvallende middenvelder annex buitenspeler. Neres gaat Ziyech missen. "Als speler, want hij is fantastisch, maar ook als mens. Iedereen houdt van hem en hij gaat heel erg gemist worden. Hakim is echt een geweldige speler en ik weet zeker dat hij het onwijs goed gaat doen bij Chelsea."

Zie jij Antony direct een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
31
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties