Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neres komt uit het warme Brazilië en moet dan op De Toekomst spelen'

Laatste update:

"Ik ben erg benieuwd naar Neres en hoop dat hij er snel in komt", vertelt de oud-vleugelspits in gesprek met Ajax1. "Zo'n wedstrijd in Jong Ajax is gewoon heel anders. Die wedstrijden zijn moeilijker dan met het eerste elftal. Die jongen komt net uit het warme Brazilië en dan moet je op de koude Toekomst gaan spelen. Als je lekker in de ArenA speelt, met goeie jongens om je heen, dan gaat het vanzelf allemaal een stuk beter."

Van der Meyde zegt gecharmeerd te zijn van Justin Kluivert, die net als Neres op de rechterflank uit de voeten kan. "Kluivert vind ik écht fantastisch. Dat kleine mannetje durft gewoon acties te maken", vervolgt de ex-speler van onder meer Internazionale en Everton. "Hij mag nog wel meer schijt aan alles krijgen. Het is natuurlijk even wennen, maar ik denk dat als hij de kans krijgt dat hij een hele goede speler gaat worden voor Ajax. Daar ben ik eigenlijk 100% van overtuigd."

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties