Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neres onthult donkere gedachte: 'Op dat moment was ik heel erg van streek'

Laatste update:

"Ook al glimlach ik vaak en maak ik veel grapjes, het is onmogelijk om altijd blij te zijn. Op dat moment was ik heel erg van streek", geeft Neres te kennen. Hij raakte begin november geblesseerd in het Champions League-duel met Chelsea (4-4). "Ik dacht er soms aan om te stoppen, omdat het zo moeizaam was. Er staan twee maanden voor zo'n blessure, bij mij werden het er negen. Soms dacht ik dat het nooit meer goed kwam. Ik probeerde toch altijd vrolijk verder te werken. Uiteindelijk ben ik beloond."

Bekijk hier het volledige interview met David Neres.

"Het is niet makkelijk geweest. In het begin leek het mee te vallen. Maar tijdens het herstel traden er complicaties op. Mijn knie werd maar niet beter. Ik trainde en trainde en werkte keihard, maar ik zag geen verbetering. Op een bepaald punt dacht ik dat ik voor niets aan het werk was. Je doet er alles aan en ziet geen verbetering, dan raak je ontmoedigd", zegt de Braziliaanse aanvaller. Hij miste voornamelijk 'het dagelijks contact met teamgenoten, grappen maken onderling en de sfeer rond wedstrijden opsnuiven'. "Ik heb eigenlijk alles gemist. Ik heb een zware tijd achter de rug."

"Nu ben ik terug en sterker dan ooit. Het voelde vreemd om weer te mogen spelen. Ik wist niet eens meer hoe het was. Ook was ik wat moe en nog niet helemaal in vorm", bekent Neres. De aanvaller vertelt dat hij dankzij zijn familie de moed erin hield. "En het vertrouwen dat ik van binnenuit heb. Ondanks mijn gedachten dat het niet zou lukken om te herstellen, bleef ik vertrouwen en hoop hebben om wel weer te kunnen spelen. Ik wilde sterker terugkomen en mezelf laten zien dat ik het wel degelijk kon. Het is gelukt om sterker terug te komen. Dat wil ik laten zien."

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties