Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Neres was bevrijd en zijn som loste op in schijnbewegingen'

Laatste update:

"We zaten lekker in het zonnetje te mopperen op Neres omdat-ie zoveel balverlies leed en te zuchten van bewondering bij elke pass buitenkant voet van Abdelhak Nouri. Na een half uur verloor Neres de bal voor het eerst niet. Hij poortte een tegenstander en passte op Kasper Dolberg: 2-0. Toen was Neres bevrijd en loste zijn transferbedrag langzaam op in schijnbewegingen", schrijft hij in Het Parool.

Ajax beleefde door het onverwachte verlies van Feyenoord een extra goede middag. Spaan wilde echter niets weten van leedvermaak in de Johan Cruijff ArenA: "Het was een lachend ongeloof waarmee we elkaar aankeken. Iemand appte dat de huldiging in De Kuip niet doorging omdat een kleine groep van elf man het weer eens had verpest voor de rest. Dat is humor, geen leedvermaak."

Vind jij dat David Neres aan de verwachtingen voldoet?

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties