Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nesta en Chiellini hebben het verdedigende niveau waar ik naar toe wil'

Laatste update:

"Want als Ajax-verdediger moet je heel compleet zijn. Wat dat betreft heb ik heel veel respect voor Gerard Piqué. Die is verdedigend sterk en opbouwend geweldig. En hard als het nodig is", aldus de mandekker op de website van Ajax. Vorig seizoen kruiste Ajax in Europa de degens met grote clubs als Real Madrid en AC Milan; ook deze jaargang staan er weer grote ontmoetingen op de rol.

Alderweireld hoopt in de toekomst het niveau van toppers als Alessandro Nesta en Giorgio Chiellini te kunnen benaderen. "Zij hebben het verdedigende niveau waar ik naar toe wil. Aan de andere kant schieten zij ook zomaar vijftig ballen de tribune in. Dat vinden ze bij Ajax een of twee keer leuk maar daarna niet meer. Ik moest dus een bepaalde balans zien te vinden tussen verdedigen en opbouwen", aldus de Belgisch international.

Toby Alderweireld zal .... vertrekken bij Ajax

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties