Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale

Laatste update:

Pierre-Emerick Aubameyang is de topscorer van de Europa League en uiteraard stond de Gabonees in de punt van de aanval, waar hij geflankeerd werd door Luis Henrique en Ismaïla Sarr. Samuel Gigot ontbrak wegens een schorsing. Bij Atalanta stonden er met Koopmeiners en Marten de Roon twee Nederlanders aan de aftrap.

Marseille was de dominante partij in de openingsfase, maar het was Atalanta dat na tien minuten genadeloos toesloeg. Scamacca won een kopduel en kreeg enkele ogenblikken later een perfecte pass van Koopmeiners. Scamacca hield zijn hoofd koel en schoof de bal in de verre hoek: 0-1. Een tegenvaller volgde echter al snel voor Atalanta, dat Sead Kolasinac een hamstringblessure zag oplopen. De Bosniër liet zich vervangen door Mario Pasalic.

Een nieuwe tegenvaller volgde in minuut twintig. Uit een hoekschop kwam Mbemba in balbezit. De verdediger schoot met binnenkant voet en via de binnenkant van de paal fraai raak: 1-1. Marseille was na de gelijkmaker de betere partij en kreeg meerdere mogelijkheden om Stade Vélodrome opnieuw te laten ontploffen. De grootste mogelijkheid kwam op naam van Aubameyang, die een uitgelezen kans liet liggen door naast te schieten.

In het uitermate vermakelijke duel zorgde Atalanta voor het eerste gevaar na rust. Koopmeiners loste een venijnig schot, dat net geen doel trof. Marseille bleef wel de dominantere partij. Zo schoot Geoffrey Kondogbia maar net over en wachtten de supporters op de voorsprong. Er werd ook opgelucht ademgehaald door de fans van L'OM, toen Ademola Lookman na een fraaie draaibeweging ternauwernood naast schoot.

Alhoewel Atalanta zich kranig verweerde, kwam het soms op miraculeuze wijze weg. Invaller Azzedine Ounahi mocht aanleggen vanaf een meter of twintig en krulde de bal al vallend op de kruising. Atalanta-doelman Juan Musso deed er even later te lang over om weg te werken en zag Faris Moumbagna de bal overnemen. De Kameroener was echter niet meer helemaal in balans en zag zijn te zachte poging gekeerd worden door Musso.

Beide ploegen bleven aan elkaar gewaagd in de slotfase, waarin beide ploegen konden denken aan de overwinning. Vlak voor tijd kwam Atalanta nog het dichtst bij via Aleksey Miranchuk. De Russische invaller sneed vanaf de rechterkant naar binnen, schoot met links en zag zijn poging een kleine meter naast vliegen. Dichterbij zouden de ploegen niet meer komen.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
49
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
21
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties