Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neuer: 'Ons team is vergelijkbaar met het Spanje van 2008, 2010 en 2012'

Laatste update:

Neuer vindt niet dat de Duitse topclub door het vertrek van de twee minder kans maakt op het winnen van de Champions League. "Ik geloof van niet! We hebben inderdaad ervaren krachten verloren, maar wanneer je kijkt naar het team, zijn we op alle uitdagingen voorbereid", aldus Neuer tegenover BILD, die zijn ploeg vergelijkt met het nationale team van Spanje, dat in 2008, 2010 en 2012 tweemaal Europees kampioen werd en tevens een keer wereldkampioen.

Meer: ‘Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat’ | Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League

"Ons team is vergelijkbaar met het Spanje van 2008, 2010 en 2012: we hebben een buitengewone generatie, die het vertrek van belangrijke spelers kan compenseren", aldus de Duitser, die ook terugblikt op de kwartfinale tegen Real Madrid van afgelopen seizoen: "Ik was geblesseerd, maar we hadden al drie keer gewisseld. Ik dacht dat we in de verlenging een extra keer mochten wisselen, maar dat was in de DFB Pokal en niet in de Champions League."

Bij het 4-2 verlies in Santiago Bernabéu liep Neuer uiteindelijk een gebroken voet op en daardoor moest hij maanden revalideren, maar de nieuwe aanvoerder van Bayern moest de 120 minuten volmaken. "Ik moest door, ook al kon ik eigenlijk niet schieten. Ik kreeg zelfs enkele terugspeelballen van mijn teamgenoten! Het was een krankzinnige situatie", besluit Neuer.

Ben jij het met Manuel Neuer eens?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
25
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
51
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties