Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville: 'De harde waarheid is dat dit niets nieuws is voor Liverpool'

Laatste update:

"Het vooruitzicht dat ze Sterling kwijtraken baart iedereen zorgen, maar de harde waarheid is dat dit niets nieuws is voor Liverpool. Kijk eens naar de voorbije tien, vijftien jaar en tel eens op welke spelers Anfield verlieten om het ergens anders beter te hebben? Steve McManaman, Michael Owen, Javier Mascherano, Xabi Alonso, Fernando Torres en Luis Suárez gingen Sterling allemaal voor", somt Neville op in The Telegraph. Neville gelooft ook dat de supporters van Liverpool flink wat druk uitoefenen op de spelers en dat kan een averechts effect hebben.

"Jamie Carragher heeft eens tegen me gezegd dat Steven Gerrard nauwelijks de deur uit kan in de stad, er valt niet aan de aandacht te ontsnappen. Altijd weer wordt hij geconfronteerd met die verstikkende druk die komt kijken bij je werk als speler van Liverpool", aldus analyticus Neville. "Ik weet niet één speler van Manchester United of Manchester City die zou gaan socializen in Liverpool of daar een hapje zou gaan eten. Maar ik weet wél dat er meerdere spelers bij Liverpool en Everton zijn, die dat gewoon kunnen doen in Manchester."

Als Raheem Sterling vertrekt bij Liverpool, dan vind ik dat...

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
0
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
4
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
4
Ricky van Wolfswinkel krijgt direct na vraag verslaggeefster ESPN brok in keel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties