Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville keert na fiasco's met Valencia en Engeland terug in oude rol

Laatste update:

De 41-jarige Neville schuift op maandagavonden bovendien aan bij het programma Monday Night Football en zegt op de website van de zender blij te zijn met zijn terugkeer: "Ik kan niet wachten op de start van het seizoen, ook omdat het programma van het kanaal nu nog meer variëteit bevat."

"Ik vond het belangrijk dat mijn rol iets anders ingevuld zou worden en kijk nu uit naar de uitdaging om met nieuwe, creatieve en uitdagende projecten aan de slag te gaan", aldus Neville, die in maart werd ontslagen bij Valencia en na het EK in Frankrijk tevens opstapte als assistent van bondscoach Roy Hodgson.

Guess who's back! Gary Neville gaat na een turbulent jaar weer als televisiecommentator bij Sky Sports aan de slag! #pundit #gnev

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Vind jij Gary Neville een goede analyticus?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
0
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties