Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville lovend: 'Lijkt erop dat hij erg belangrijk kan worden voor United'

Laatste update:

"Het begint er de laatste twee wedstrijden op te lijken dat er een team staat en dat Mata steeds belangrijker wordt om de linies met elkaar te verbinden. Het lijkt erop dat ze Marcus Rashford, Anthony Martial en Romelu Lukaku hebben, maar ze hebben niet die lijm om alles bij elkaar te brengen. Mata ziet eruit alsof hij een erg belangrijke speler zou kunnen worden", analyseert de clubicoon bij Sky Sports.

"Michael Carrick en Paul Pogba hebben de kwaliteiten om de verdediging met de aanval te verbinden ook wel een beetje, maar Mata heeft de kalmte om de bal vast te houden zodat die andere spelers diep kunnen gaan en in een-op-een-situaties terecht kunnen komen zeker. Het is belangrijk dat zij ook een-op-een tegenover verdedigers komen te staan."

"Dat zag je tegen Liverpool met Rashford, Alexis Sánchez en Lukaku. Als je ze een-op-een rond de rand van de zestien krijgt, zijn ze waarschijnlijk zo goed als je spelers kunt krijgen. Je moet de bal echter wel in dat soort situaties krijgen, zo vaak mogelijk en met zoveel mogelijk kwaliteit. Je moet iemand hebben die de bal daar kan krijgen en Mata doet dat erg goed", sluit Neville af.

Vind jij dat Juan Mata altijd in de basis hoort te staan bij Manchester United?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties