Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville pakt Ronaldo en Fernandes ongenadig hard aan: 'Daar kan ik niet tegen'

Laatste update:

"We hebben het eerder over lichaamstaal gehad, toen Cristiano van het veld stormde na de wedstrijd tegen Everton. Ik dacht dat hij dat deed om druk op Ole Gunnar Solskjaer te zetten, maar nu deed hij het weer. Hij deed het vervolgens ook na de wedstrijden tegen Watford en Norwich City. Bruno Fernandes volgt hem en het is voor de jonge jongens vreselijk om twee beste spelers te zien doen alsof zij niet goed genoeg zijn. Cavani neemt dat weg, denk ik", geeft Neville te kennen.

"Hij staat op tegenover Ronaldo en helpt de jonge spelers, denk ik. Cavani moet op het veld staan, want ze hebben zijn houding nodig", vervolgt de analist. "Het kan me niet schelen hoe je gespeeld hebt of wat het resultaat is, maar je moet na de wedstrijd naar de fans om ze te bedanken. Loop mee met je ploeggenoten. Dat moet je doen, zeker als je de beste speler ter wereld bent. Ik erger me er al twee maanden aan. Ze moeten de vader of opa in het team zijn. Ik maakte enorme fouten als jonge speler bij Manchester United. De senior players zeiden daar wat van, maar legden tegelijkertijd een arm om me heen en hielpen me."

"Bruno Fernandes loopt de hele tijd te zaniken, terwijl hij bij vlagen geweldig is voor Manchester United. De twee centrumverdedigers zijn de andere ervaren spelers, maar zij presteren heel slecht. Maguire heeft een nightmare season", stelt Neville, die daarmee eveneens wijst op Raphaël Varane. "Je moet er zijn voor je teamgenoten als ze je nodig hebben op dat soort momenten. Uiteindelijk houd ik van Ronaldo, hij is de beste speler die ik in mijn leven gezien heb. Maar je moet niet zo van het veld stormen. Daar kan ik niet tegen."

Neville had zich in de rust al uitermate hard uitgelaten over het spel van Manchester United. "Er is geen druk, geen urgentie. Ieder duel gaat verloren, dat is de basis van het spel. Ze spelen echt heel slecht", zei Neville. "Er wordt niets als team gedaan. Er is niet één speler die de rust in kan gaan en kan zeggen dat hij zijn werk heeft gedaan. Ze zijn een stel nietsnutten. Kijk ze op het veld. Armen in de lucht, overal over klagen. Ze hebben ervoor gezorgd dat de vorige manager ontslagen moest worden. Als het zo doorgaat, moeten er nog veel managers ontslagen worden."

-

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
2
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
14
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties