Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville tipt Ten Hag ultieme zomerversterking: 'Hij kan je aan de titel helpen'

Laatste update:

Neville is gecharmeerd van Kane, met wie als hij assistent-bondscoach van the Three Lions jarenlang samenwerkte. "Ik heb met hem gewerkt en hem van dichtbij bekeken. Hij gaat dertig doelpunten maken en tien à vijftien assists geven. Dat is een absoluut feit. Hij is een professional, zal goed liggen in de kleedkamer en zal meteen goed passen binnen het elftal. Het is een garantie op succes voor Manchester United!" Volgens the Athletic staat Kane er ook voor open om langer bij de Spurs te blijven.

De marktwaarde van de 29-jarige Kane wordt door Transfermarkt geschat op zo'n negentig miljoen. Toch denkt Neville dat de spits het prijskaartje ondanks zijn leeftijd waard is. "Kijk naar Casemiro. We vonden het allemaal een enorme investering, als je kijkt naar zijn transfersom en salaris, maar de impact die hij op korte termijn heeft gehad is gigantisch." De laatste keer dat United landskampioen werd was in het seizoen 2012/13, toen Robin van Persie een sleutelrol in het succes had. Neville is van mening dat Kane de club het laatste zetje de goede richting in kan geven. "Ik denk zeker dat Harry Kane het type speler is dat je aan de titel kan helpen."

Neville concludeert dat Kane op meerdere manieren belangrijk kan gaan worden in Manchester. "Hij zal het middenveld verbinden met de aanval, hij gaat doelpunten maken, de fans zullen van hem houden, de spelers ook. Ik zie niet in hoe het mis kan gaan." Kane kroonde zich vorige maand tot all-time-topscorer van Tottenham en staat op 268 officiële doelpunten voor de club. Hij heeft de komende jaren nog 59 competitiedoelpunten nodig om Alan Shearer zijn record (260 doelpunten) in de Premier League te evenaren. Neville verwacht nog veel van Kane. "Hij heeft nog minstens vijf jaar van zijn carrière voor zich, dus ik denk niet dat zijn leeftijd een probleem is. Al blijft het zo dat je investeert in een speler die de laatste fase van zijn carrière ingaat."

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
28
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
35
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties