Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville uit zorgen over transfermacht Ten Hag, die wijst naar pech en blessures

Laatste update:

Analist Jamie Redknapp laat in de studio van Sky Sports weten zich zorgen te maken om het feit dat Ten Hag Antony beschouwt als een speler die 95 miljoen euro waard is. "Als je hem ziet spelen en kijkt naar wat hij aan het team toevoegt, dan is dat angstaanjagend." Ten Hag haalde Antony tegen Forest vlak na rust naar de kant na een dramatisch optreden.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Neville, die bij de wedstrijd aanwezig was, kan zich volledig vinden in de woorden van Redknapp. "Dat is de transfer die echt aan Ten Hag zal blijven plakken. 85 miljoen, 90 miljoen pond voor Antony... Hij maakt zijn prijskaartje verre van waar." Antony kwam in de zomer van 2022 voor minimaal 95 miljoen euro en maximaal 100 miljoen over van Ajax, waar Ten Hag de Braziliaan onder zijn hoede had.

Neville stipt aan dat er naast Antony ook (te) veel geld is betaald voor andere aankopen. "De 70 miljoen voor Højlund is veel geld, 55 miljoen voor Mount is veel geld, zestig miljoen voor Casemiro met een vijfjarig contract is veel geld... Er zijn veel deals afgesloten waar je nu met het glas half leeg naar kan kijken."

Neville is hard over het scoutingsbeleid bij Man United. "De scouts die de hele wereld over reizen om spelers te bekijken, moeten vertrouwd kunnen worden om de juiste spelers te selecteren voor Ten Hag. Daarna gaan ze natuurlijk het gesprek aan en beoordelen ze de speler om tot de juiste conclusie te komen."

"Wat hier gebeurd lijkt te zijn is dat het het scoutingsapparaat, wie daar ook deel van uitmaakt, onmogelijk naar Antony heeft kunnen kijken, om hem vervolgens voor 85 miljoen pond te kopen. Het lijkt erop dat Ten Hag hen heeft mogen overrulen, wat zorgwekkend is. Je hebt leiderschap nodig in de top van de club."

Reactie Ten Hag
Ten Hag gaf na afloop tegenover het mediateam van United aan 'teleurgesteld' te zijn. "We verwachtten iets anders. We hadden een investering (van het team, red.) verwacht, maar dat hebben we niet gezien in de eerste helft. We kwamen wel in hun final third, maar daar hadden we meer moeten investeren om de bal sneller rond te laten gaan en meer loopacties te maken achter de verdediging. Zo zouden we de tegenstander lokken, maar dat hebben we niet gedaan. Dat is teleurstellend."

"In de tweede helft was er spirit en vechtlust in het team en waren we erg ongelukkig." Forest pakte vlak na rust de voorsprong, maar dankzij een treffer van Marcus Rashford, na een blunder van doelman Matt Turner, zag Ten Hag het geloof in zijn team terugkeren. "We vochten voor de overwinning en liepen in de val bij een counteraanval." De 2-1 viel vlak nadat Turner wél redding bracht op een schot van Christian Eriksen. Morgan Gibbs-White genoot veel ruimte en schoot raak.

Ten Hag wees bij Sky Sports op de vele blessures waarmee hij kampt. "Achterin hebben we al negen verschillende duo's gehad. "Het vertraagt ons proces. In januari krijgen we veel spelers terug, dus dan kan het niveau omhoog." United staat na de nederlaag voorlopig zevende, maar kan nog worden ingehaald door zowel Brighton & Hove Albion als Newcastle United.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
1
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
4
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties