Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville: 'Wat denk je van Ajax? PSV? Feyenoord? Zij werden in de steek gelaten'

Laatste update:

"We hadden het gevoel dat dit daadwerkelijk zou gaan gebeuren", zo begint Neville bij Sky Sports. "Iedereen heeft zo'n beetje wel hetzelfde gezegd: we vinden de invloed van het geld op het voetbal niet erg en misschien hebben we er ook profijt van gehad, maar het idee dat je een eerlijke en gelijke competitie weghaalt... Een gesloten winkel, waardoor Leicester op een Champions League-plaats eindigt en niet in de Super League mag spelen. Het is verachtelijk."

"Het was een aanval op Leeds United, Everton, West Ham United en Newcastle United", gaat de oud-verdediger verder. "Enkele van de grootste clubs in de geschiedenis van het Engelse voetbal. Maar dan kijk ik naar Jimmy (Floyd Hasselbaink, hij was als analist in de studio aanwezig, red.), omdat hij Nederlands is. Wat denk je van Ajax? PSV? Feyenoord? Deze ongelofelijk grote clubs. Ze werden gewoon in de steek gelaten, met pennies. Terwijl de rijke clubs wegliepen en voor een periode van 23 jaar 330 miljoen euro per jaar meenemen naar de competitie die ze zelf gecreëerd hadden."

"Eerlijk gezegd vind ik het engste aan dit alles dat de mensen achter dit plan zich nu aan het hergroeperen zijn. Ze gaan niet weg. Dit is de tweede poging in de afgelopen acht maanden. Ze zullen terugkomen met een derde voorstel, het moet voorgoed gestopt worden. Alleen hebben ze de regering, het koningshuis en iedere voetbalfan in dit land tegen zich in het harnas gejaagd", stelt Neville. Hij is van mening dat de regering met regelgeving moet komen. "Zij zijn de enige die dit kunnen stoppen. Toen de Premier League werd opgericht, hebben we de macht in de handen van de clubeigenaren gelegd. Nu moeten we dat zien terug te nemen. De enige mensen die dat echt kunnen, zitten in de regering en dat moet nu gebeuren."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties