Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neville: 'Zou zonde zijn als hij vertrekt zonder zijn potentie waar te maken'

Laatste update:

"Alles wat nu speelt rond Manchester United is een crisis. Iedere keer als ze een wedstrijd verliezen, zoals tegen Sevilla, is alles een crisis en wordt er niet rationeel nagedacht. Om eerlijk te zijn heb ik het gevoel dat de hele situatie rond Shaw een afleiding is van het kritieke gedeelte van het seizoen. United heeft veel geld uitgegeven en het doel was om de Premier League te winnen en zover mogelijk in de Champions League te komen, dat is duidelijk niet gelukt", begint hij bij Sky Sports.

"Het probleem ligt volgens mij niet bij de individuen, of het nu Shaw, Paul Pogba of Alexis Sánchez is die zijn niveau niet haalt, maar bij het feit dat het team niet echt consistent is, zoals de teams van Mourinho gedurende zijn loopbaan eigenlijk altijd zijn geweest. Als je kijkt naar de wedstrijden tegen Liverpool en Sevilla, is het een verschil van dag en nacht. Het ziet eruit als een groep individuen in plaats van een groep die als team functioneert."

"Wat ik over Shaw zou zeggen is dat hij het talent en de kwaliteiten heeft, maar dat het zijn baan is als voetballer om er klaar voor te zijn om iedere dag te presteren en alle dingen in zijn leven goed te doen om een speler van United te zijn. Op dit moment wordt zijn potentie niet erkend. Ik heb enorm veel vertrouwen in Shaw en het zou erg zonde zijn als hij bij United vertrekt zonder die potentie waar te maken. Er lopen veel spelers rond met minder kwaliteiten die wel alles uit hun talenten weten te halen en ik hoop dat hij dat ook voor elkaar kan krijgen", sluit Neville af.

Denk jij dat Luke Shaw aankomende zomer gaat vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties