Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

New York Red Bulls verwelkomt 'voormalig Premier League-uitblinker'

Laatste update:

De oudste van de twee voetbalde tot nu toe zijn hele leven in zijn vaderland Engeland. Van 1999 tot 2005 stond hij in dienst van Manchester City, voordat die club in Arabische handen terechtkwam. In de zomer van 2005 stapte hij over naar Chelsea en met die club legde hij in zijn debuutseizoen meteen beslag op de landstitel. Ook won hij in Londen de Community Shield, Carling Cup en FA Cup.

Na drie seizoenen op Stamford Bridge maakte SWP weer rechtsomkeert naar Manchester City en daar bleef hij nog drie jaar. Vervolgens pikte Queens Park Rangers de 36-voudig Engels international op. Nu gaat Wright-Phillips dus transfervrij naar de Major League Soccer. Hij voetbalde in Manchester al twee jaar samen met broer Bradley en nu worden ze weer herenigd. De Red Bulls noemen hun nieuwste aanwinst een voormalig uitblinker in de Premier League.

"Hij is een bewezen voetballer die op het grootste podium ter wereld gespeeld heeft", zegt sportief directeur Ali Curtis tevreden. "Hij kan op verschillende plekken uit de voeten voor ons en past geweldig in de kleedkamer. Toen we de unieke omstandigheden evalueerden, in samenhang met de kwaliteiten waarover Shaun beschikt, werd duidelijk dat we snel en agressief moesten handelen. We zijn blij dat hij het Red Bull-shirt gaat dragen en kunnen niet wachten tot het zover is!"

Shaun Wright-Phillips (33), voormalig speler van Manchester City en Chelsea, gaat voor twee jaar aan de slag bij New York Red Bulls! Jongere broer Bradley (30) speelt daar al. #mls #majorleague #nyrb #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties