Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle beleeft rampstart: 'Ik heb geen sympathie voor McClaren'

Laatste update:

Een groot deel van de schuld voor de magere prestaties ligt bij McClaren, die volgens Shearer meer dan genoeg tijd heeft gehad om zijn spelers klaar te stomen voor een lastig voetbaljaar. Vorig seizoen streed Newcastle immers ook tegen degradatie. "Nee, ik heb geen sympathie voor McClaren, niet echt", aldus Shearer in de Daily Mail. "Ik weet niet of de transfers anders hebben uitgepakt dan hij hoopte, nodig had of wilde. Maar hij wist waar hij aan begon."

Er moet snel verbetering komen, stelt de voormalig international van Engeland. "Als ze zo spelen als tegen Watford en Sheffield Wednesday, of zoals in de tweede helft tegen Manchester City, vliegen ze er zo uit. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. McClaren weet het niet, en ik ook niet. Dat is het zorgwekkende", besluit Shearer, die in het seizoen 1996/97 nog als tweede eindigde met the Magpies.

Blijft Newcastle United in de Premier League?

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties