Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Newcastle denkt aan Oranje-international om gemis Tonali op te vangen'

Laatste update:

Volgens de sportkrant aast Newcastle op een deal in de winterse transferperiode.
Afgevaardigden van de club zouden al in Bergamo geweest zijn om over een deal te praten. Naar verluidt verlangt Atalanta een bedrag van zeventig miljoen euro om de 25-jarige Koopmeiners van de hand te doen.

Daarmee zou hij de op een-na-duurste uitgaande transfer van de club ooit zijn. Alleen Rasmus Højlund vertrok voor een groter bedrag, toen hij afgelopen zomer voor 75 miljoen euro de overstap naar Manchester United maakte.

Het gerenommeerde Transfermarkt.nl schat de transferwaarde van Koopmeiners in op 35 miljoen euro. Of de Oranje-international zelf interesse heeft in een avontuur in de Premier League is niet bekend. Hij speelde vooralsnog negentig wedstijden voor Atalanta, waarin hij zeventien keer trefzeker was en tien assists gaf.

Afgelopen zomer werd de voormalig AZ-aanvoerder ook al gelinkt aan een overstap naar Napoli en Juventus. Destijds werd gesproken over bedragen tussen de dertig en veertig miljoen euro, maar een deal kwam niet van de grond.

Atalanta nam Koopmeiners in de zomer van 2021 over van AZ. De Alkmaarders konden door de verkoop van hun aanvoerder zo'n veertien miljoen euro bijschrijven op de bankrekening. De door AZ opgeleide middenvelder tekende destijds een contract tot medio 2025, met een optie voor nog een jaar.

Schorsing Tonali
Tonali komt de komende tien maanden niet meer in actie. De 23-jarige middenvelder kan vanwege zijn illegale gokpraktijken een streep zetten door de rest van het seizoen. Hoewel Tonali zal balen van zijn schorsing, komt de controleur uit Lodi nog tamelijk goed weg. In eerste instantie repte men in zijn geboorteland over een schorsing van drie à vier jaar, maar omdat Tonali medewerking verleende aan het onderzoek komt een jarenlange schorsing te vervallen.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties