Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle doorbreekt grens van 100 miljoen met komst van Franse tienerspits

Laatste update:

Ekitike is dit seizoen een ware revelatie in de Ligue 1. Tot nog toe was hij in achttien competitieduels al goed voor acht goals, hetgeen hem eerder deze maand al interesse van Newcastle en West Ham United opleverde. Op het moment dat The Magpies halverwege januari te horen kregen dat clubtopscorer Calum Wilson vanwege een kuitblessure twee maanden aan de kant zou staan, is de club op zoek gegaan naar offensieve versterkingen.

De meest scorende tienerspits in Europa wil Kylian Mbappé evenaren

Ekitike stond begin januari nog centraal in de NXGN-rubriek van Voetbalzone en GOAL.Lees artikel

Zo werd Chris Wood voor dertig miljoen euro overgenomen van Burnley en deed Newcastle een bod van een vergelijkbaar bedrag op Ekitike, echter verlangde Reims meer voor de negentienjarige aanvaller. Een verhoogd bod van veertig miljoen euro inclusief bonussen is nu wel geaccepteerd door de huidige nummer veertien van de Ligue 1, zo meldt de Daily Telegraph. Met Wood (30 miljoen), Guimarães (50 miljoen), Trippier (15 miljoen) en mogelijk de komst van Ekitike komen de uitgaven van Newcastle sinds de overname door een steenrijk Saudisch investeringsfonds ruim boven de honderd miljoen euro uit.

De vraag is of er na de komst van Ekitike nog meer versterkingen op deadline day zullen volgen. Volgens The Athletic is er een bod van circa vijftien miljoen euro geaccepteerd op Brighton & Hove Albion-verdediger Dan Burn en hoopt Newcastle ook Matt Targett van Aston Villa nog te verwelkomen. De ploeg van manager Howe wacht in ieder geval een flinke uitdaging. Newcastle staat met 15 punten uit 21 duels op de achttiende plaats in de Premier League en moet nog volop strijden tegen degradatie.

Is dit een goede zet van Newcastle United?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties