Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Newcastle overweegt transferrecord te verpulveren voor ex-Eredivisie-spits

Laatste update:

Newcastle haalde deze zomer Sven Botman, Matt Targett en Nick Pope al, die gedrieën verantwoordelijk waren voor 66 miljoen euro van het totale transferbudget. Daarmee werden echter alleen defensieve versterkingen aangetrokken. Manager Eddie Howe maakte eind afgelopen seizoen juist duidelijk dat aanvallende impulsen de prioriteit verdienden op de markt. Alle beleidsbepalers zijn het unaniem eens over dat Isak de gewenste man is voor de voorhoede, maar voor de 22-jarige Zweed moet wel diep in de buidel getast worden.

Real Sociedad heeft namelijk aan The Telegraph kenbaar gemaakt big, big money te willen vangen voor zijn oogappel. Naar verluidt is er een prijskaartje van circa 59 miljoen euro om Isaks nek gehangen. Het huidige transferrecord van Newcastle United, dat momenteel in handen is van Bruno Guimarães, moet daarvoor dus in ieder geval verbroken worden. De nummer elf van afgelopen Premier League-seizoen betaalde afgelopen januari iets meer dan 42 miljoen euro om de Braziliaanse middenvelder los te weken bij het Olympique Lyon van Peter Bosz.

Er zijn al gesprekken geweest tussen Newcastle en Real Sociedad, maar een akkoord is nog niet ophanden. De Engelsen proberen een buy-now-pay-later deal te bewerkstelligen, waarbij er nu slechts 35,5 miljoen euro wordt betaald. Daarmee zou er nog enigszins speelruimte overblijven voor een andere aanvallende versterking. Sociedad krijgt Isaks transfersom echter liever direct overgemaakt. De club zou overwegen de voormalig spits van Willem II bij Real Madrid aan te bieden, dat na het vertrek van Luka Jovic nog geen nieuwe back-up haalde.

Isak kwam in januari 2017 van AIK binnen bij Borussia Dortmund als 'één van de grootste aanvallende talenten ter wereld'. De teller stokte daar in twee seizoenen echter op slechts vijf Bundesliga-duels. Na een succesvol halfjaar op huurbasis in Tilburg, waar hij dertien goals en zeven assists verzorgde in zestien competitiewedstrijden, verdiende hij een transfer naar Real Sociedad. In Spanje kwam Isaks potentie écht tot uiting. Na drie seizoenen in dienst van los Txuri-Urdin staat de teller op 128 wedstrijden, 43 goals en 8 assists. Ook is Isak vaste waarde in het Zweedse nationale team.

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
11
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
16
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties