Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle presenteert 'bewezen verdediger' van tien miljoen euro

Laatste update:

"Ik ben erg blij om hier te zijn. Dit is de grootste competitie ter wereld en ik ben trots om het shirt van deze club te dragen en om in deze competitie te spelen. Ik ga er alles aan doen om de supports gelukkig te maken en om mijn bijdrage te leveren aan het elftal. Ik ken het team al goed, want ik kijk regelmatig naar de Premier League en weet dat dit een massive team is met topspelers en een geweldige trainer", aldus Mbemba.

"Ik ben naar Newcastle gekomen omdat het een goede stap is om voor zo'n prestigieuze club te spelen. Ik kijk uit naar het seizoen", besluit de zesvoudig international van Congo-Kinshasa."We zijn blij dat Chancel hier is, al heeft alles wat langer geduurd dan gehoopt. Hij is een speler die zich op het hoogste niveau bewezen heeft en onze verdediging absoluut zal versterken. Ik weet zeker dat de fans hem zullen waarderen", zegt coach Steve McClaren.

Mbemba is na Aleksandar Mitrovic en Georginio Wijnaldum de derde zomeraanwinst van Newcastle. Hij is voor zo'n tien miljoen euro overgenomen van Anderlecht, waarvoor hij in 76 officiële wedstrijden 9 doelpunten maakte. De transfer van Mbemba zat er al even aan te komen. Afgelopen zondag was reeds bekend dat de stopper medisch al was goedgekeurd, maar enkel nog een verblijfsvergunning diende te verkrijgen.

OFFICIEEL - Newcastle United heeft de komst van Chancel Mbemba definitief afgerond! #anderlecht #magpies #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Een goede aanwinst voor Newcastle United?

Meer nieuws

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
20
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
4
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
11
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
76

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties