Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga

Laatste update:

Nadat Youssef En-Nesyri Sevilla vanaf de strafschopstip op voorsprong had geschoten, zorgde Sørloth met een half uur op de klok voor de 1-1. De Noor won een luchtduel van Kike Salas en kopte een voorzet van Jorge Cuenca tegen de touwen. Op slag van rust kopte ook En-Nesyri raak, waardoor Sevilla met een minimale voorsprong de kleedkamers opzocht.

Villarreal stelde laat in de tweede helft echter orde op zaken. Yerson Mosquera maakte in de 84ste minuut de 2-2 en in de zevende minuut van de extra tijd kopte Sørloth op aangeven van Álex Baena de winnende treffer binnen: 3-2.

Sørloth tekende tegen Sevilla voor zijn achttiende en negentiende goal van het seizoen. Daarmee maakt hij nu een serieuze kans op de topscorerstitel in LaLiga. De 1,95 meter lange spits heeft nog drie competitieduels om Girona-spits Dovbyk (twintig goals) voorbij te steken.

Sørloth kwam in 1,5 seizoen bij Groningen niet verder dan 6 goals in 43 officiële duels. De 53-voudig international van Noorwegen staat sinds de zomer van 2023 onder contract bij Villarreal, dat hem toen voor tien miljoen euro overnam van RB Leipzig.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
12
De Roon bewijst na winst Europa League andermaal op X over humor te beschikken
14
De Vrij over juridische strijd met SEG: 'Het verhaal van Alex Kroes klopt niet'
52
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
22
Arnold Bruggink hoopt volgende zomeraanwinst FC Twente snel te presenteren
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties