Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle troeft concurrentie af met gratis Franse smaakmaker

Laatste update:

Amalfitano begon zijn loopbaan in dienst bij Châteauroux, dezelfde club waar Jacob Mulenga van FC Utrecht jaren speelde. Daarna ging hij aan de slag bij Évian Thonon-Gaillard en in de zomer van 2010 vervolgde hij zijn profbestaan bij Reims. Die club wilde hem graag langer binden dan twee jaar, maar Amalfitano wist al dat er vanuit de Premier League veel belangstelling was en besloot zich te verbinden aan Newcastle. Zijn oudere broer Morgan speelt nog bij Olympique Marseille, maar maakt ook nog kans op een transfer.

"Ik ben hier heel blij", zegt hij opgetogen op de clubwebsite. "Ik heb al het een en ander van de stad gezien en het is hier nogal anders dan in Frankrijk, maar ik zie hier enorm naar uit. Als een club als Newcastle wil dat je voor ze komt spelen, kan dat alleen maar goed zijn. Ik heb deze kans gegrepen en kan niet wachten tot ik mag spelen." Vorig jaar zomer haalde Newcastle al Yohan Cabaye (Lille), Sylvain Marveaux (Stade Rennes) en Mehdi Abeid (RC Lens) op in de Franse competitie.

Bekijk hier beelden van Romain Amalfitano:

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties