Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord hoopt nieuwe hoofdtrainer komend weekend te presenteren

Laatste update:

Priske wilde het nieuws tegen de krant bevestigen noch ontkennen. Navraag van VI bij Feyenoord leert dat de berichtgeving niet wordt ontkend.

Priske staat er volgens clubwatcher Martijn Krabbendam goed op bij de clubleiding in De Kuip. Algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese kent de 47-jarige trainer nog uit zijn periode dat hij werkzaam was bij FC Midtjylland, waar hij zeer succesvol was.

Ook bij Sparta Praag presteert Priske uitzonderlijk goed. Dit seizoen pakte hij opnieuw de landstitel in Tsjechië.

In de afgelopen twee jaar veroverde hij tweemaal de landstitel, terwijl Sparta Praag daarvoor negen jaar lang geen kampioen was geworden. Ook met Midtjylland werd hij in het seizoen 2019/20 landskampioen van Denemarken.

Priske beschikt bij Sparta Praag nog over een contract dat doorloopt tot medio 2026, dus Feyenoord zal wel met een transfersom over de brug moeten komen. Welk prijskaartje om de nek van de Deen hangt, is niet duidelijk.

Feyenoord hoopt zijn nieuwe hoofdtrainer in ieder geval komend weekend te presenteren. Volgens het Algemeen Dagblad staan ook de namen van Nuri Sahin (assistent-trainer Borussia Dortmund), Dick Schreuder (CD Castellón) en Graham Potter (clubloos) nog op een shortlist.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wilfred Genee krijgt genadeloze mededeling van zijn leiding bij Talpa
0
NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training Nederlands elftal
11
Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
42
België begint EK met verrassende nederlaag na negatieve hoofdrol Romelu Lukaku
180
Engelse supporter wordt dag na wedstrijd tegen Servië wakker in het stadion
8
Tweetal uit Eredivisie maakt mogelijk samen met Kadioglu overstap naar Dortmund
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties